בלוטוס מאמינים כי הכל מתחיל ונגמר באנשים. זו הסיבה שבגללה בחרנו בקפידה את נבחרת השפים שלנו, שכל אחד מהם מביא אתו עולם ומלואו של טעמים וניחוחות:
גיא גמזו
גיא גמזו
אחד השפים המובילים והמשפיעים היום בישראל. סגנון הבישול של גמזו משלב טעמים וניחוחות בין היתר מהמטבח המצרי, המרוקאי והאירני, עליהם גדל בבית. המסעדות של גזמו שנמצאות בת"א: ׳אריה׳, ׳נונונו׳, ‘בינגו’ ו- ‘NU NU NU Cakes’ מוערכות ומשפיעות על התפתחות הקולינריה הישראלית.
תומר אגאי
תומר אגאי
שף השנה בפרויקט "המסעדות הטובות ביותר" לשנת 2017 והשם המוביל במסעדות יוקרה איכותיות וביניהן רפאל, הרברט סמואל, סנטה קתרינה, צ'נה ורבות וטובות אחרות. תחת ניהולו, זכו המסעדות שניהל אגאי בפרסי "מסעדת הקז'ואל הטובה ביותר", "המסעדה החדשה הטובה ביותר", ועוד.
אבי ביטון
אבי ביטון
אבי ביטון נולד לתוך ניחוחות המטבח והפך את הריחות האהובים לאהבת חיים: בהתבסס על המטבח הצרפתי העילי, ביטון הוביל מספר מסעדות יוקרה איכותיות בארץ כאשר הוא שומר על קו מינימליסטי בעל טעמים עדינים מחומרי גלם נבחרים.
אביב משה
אביב משה
"מסה", "פופה" ו"מארי" הם רק חלק מרשימת שמות המסעדות המובילות שעינגו אינספור אנשים תחת ניצוחו של אביב משה. משה, המתמחה במטבח העילי והפרובאנסאלי, רוקח תבשילים בעלי ניחוחות משכרים ומפתים שאי אפשר לעמוד בפניהם.
משה שגב
משה שגב
שף ומנחה תוכניות בישול ישראלי. למשה שגב מספר מסעדות קונספט מובילות שהפכו לשם דבר כמו שגב אקספרס, שגב קיטשן גארדן, ושגב קונספט, המשלב שלושה ברי אוכל במתחם אחד.
אהרון פוליטי
אהרון פוליטי
בעברו היה אהרון שף במסעדת מישלן בפריז grand vefour שם הגיש מנות מוקפדות מחומרי גלם נדירים, לנשיאי מדינות, שחקנים הוליוודיים וסלבס. היום הוא מדריך מאסטרשפיות להפוך כל מנה ביתית פשוטה לגן עדן עלי אדמות, בעסק שלו שנקרא HOME MICHELIN .
תמרה אהרוני
תמרה אהרוני
תמרה היא אדריכלית, יוצרת תוכן וטבחית מוכשרת שגדלה בביתו של אחד השפים המפורסמים בישראל, ישראל אהרוני היקר. בשנים האחרונות, תמרה הפכה לאחת מיוצרות התוכן הקולינריות הפופולריות בישראל